ΚΑΠΑΡΟΣΑΛΑΤΑ ΣΥΡΟΥ

Συνταγή απο το 8ο φεστιβάλ κυκλαδικής γαστρονομίας «Νικόλαος Τσελεμεντές»

Υλικά:

1 Φλ.τσ. κάπαρη
1 Κρεμμύδι  μέτριο
1 Σκελίδα  σκόρδο
1 Πιπεριά πράσινη ( μικρή )
2 φλ. Ψωμί
1 ποτήρι λάδι
Λίγο  ξύδι


Εκτέλεση:

Βάζουμε την κάπαρη σε νερό για περίπου μια ώρα να ξαρμυρίσει. Μουσκεύομε και στραγγίζομαι το ψωμί . Ρίχνουμε σε μούλτι την κάπαρη, το κρεμμύδι , το σκόρδο , την πιπεριά και τα πολτοποιούμε . Στην συνέχεια ρίχνουμε το ψωμί το λάδι και το ξύδι στο μίγμα μας , και ανακατεύουμε μέχρι να γίνει ομοιογενές .

Print Friendly
Share the joy
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
Κατηγορίες: ΟΡΕΚΤΙΚΑ. και ΣΥΝΤΑΓΕΣ.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *