ΜΑΡΜΕΛΑΔΑ ΡΟΔΙ

Υλικά:

3 φλ.τσ. χυμό απο φρέσκα ρόδια

Σπόρους απο 1 ρόδι

3 φλ.τσ. ζάχαρη

Χυμό απο 1 λεμόνι

 

Εκτέλεση:

Βάζουμε το χυμό απο τα ρόδια και τη ζάχαρη σε μια κατσαρόλα. Αφήνουμε τα υλικά να βράσουν σε μέτρια φωτιά για περίπου μισή ώρα μέχρι να λιώσει η ζάχαρη.


Προσθέτουμε τους σπόρους του ροδιού και το χυμό του λεμονιού. Ανακατεύουμε και αφήνουμε τα υλικά να βράσουν για ακόμη μισή ώρα ή και λίγο περισσότερο μέχρι να δέσει η μαρμελάδα.

Βάζουμε τη μαρμελάδα και την αποθηκεύουμε σε αποστειρωμένο βάζο. Τη φυλάμε στο ψυγείο.

Print Friendly, PDF & Email
Share the joy
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
Κατηγορίες: ΓΛΥΚΑ. ΣΑΛΤΣΕΣ, και ΣΥΝΤΑΓΕΣ.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *