ΚΑΓΙΑΝΑΣ

Υλικά:

4 αυγά

4 ντομάτες ώριμες, ξεφλουδισμένες και χωρίς τα σπόρια τους, ψιλοκομμένες

1/2 πιπεριά πράσινη ψιλοκομμένη

1 σκελίδα σκόρδο ψιλοκομμένη

100 γρ. φέτα θρυμματισμένη

αλάτι κατά βούληση

πιπέρι κατά βούληση

1/3 φλ.τσ. λάδι

 

Εκτέλεση:

Βάζουμε το λάδι, τις ντομάτες, τις πιπεριές, το σκόρδο, αλάτι και πιπέρι σε ένα μεγάλο τηγάνι.

Αφήνουμε τα υλικά να πάρουν βράση σε μέτρια φωτιά μέχρι να πιει η σάλτσα τα υγρά της, περίπου 10 λεπτά. Φροντίζουμε να ανακατεύουμε συνεχώς για να μην κολλήσουν τα υλικά.

Μόλις η σάλτσα πιει τα υγρά της προσθέτουμε τη φέτα και ανακατεύουμε.

Προσθέτουμε τα αυγά που έχουμε ήδη χτυπήσει και ανακατεύουμε μέχρι να ψηθούν και να πήξουν.

 

 

 

Σχετικά άρθρα