ΜΟΥΣ ΝΟΥΤΕΛΑ

 

Υλικά:

1 φλ.τσ. νουτέλα

2 φλ.τσ. κρέμα γάλακτος

 


 

Εκτέλεση:

Βάζουμε τη νουτέλα σε μια λεκάνη.

Βάζουμε τη λεκάνη για 4-5 λεπτά στο φούρνο σε χαμηλή θερμοκρασία ώστε να γίνει λίγο πιο ρευστή η νουτέλα.

Βάζουμε την κρέμα γάλακτος στον κάδο του μίξερ και χτυπάμε σε μέτρια ταχύτητα μέχρι να αφρατέψει.

Παίρνουμε 3 κ.σ. απο το μίγμα κρέμας γάλακτος και το βάζουμε στη λεκάνη με τη νουτέλα.

Ανακατεύουμε ελαφρά το μίγμα και σιγά σιγά προσθέτουμε και την υπόλοιπη κρέμα γάλακτος στο μίγμα νουτέλας.

Ανακατεύουμε ώστε να ομογενοποιηθεί το μίγμα και το μοιράζουμε σε μπολάκια.

Αφήνουμε τα μπολάκια στο ψυγείο για τουλάχιστον 2 ώρες ώστε να σφίξει η μούς.

Γαρνίρουμε με κομμάτια σοκολάτας ή ξηρών καρπών.

 

Newsletter
Κάνε εγγραφή για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα νέα, τις προτάσεις, τις συνταγές και τους διαγωνισμούς

Επιθυμώ να λαμβάνω ενημερώσεις για : (επέλεξε όσα σε ενδιαφέρουν) *

Για να είναι έγκυρη η εγγραφή σου στο ενημερωτικό email, θα πρέπει να κάνεις επιβεβαίωση του email σου, αμέσως μετά από την εγγραφή σου εδώ, στο μήνυμα που θα σταλεί στο ηλεκτρονικό σου ταχυδρομείο.
Αν δεν γίνει επιβεβαίωση, δεν θα μπορείς να λαμβάνεις ενημερωτικά email.

Μοιράσου το στα social media
Κατηγορίες: ΓΛΥΚΑ και ΣΥΝΤΑΓΕΣ.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *