ΡΑΚΟΜΕΛΟ

Υλικά:

500 ml. ρακή, τσίπουρο ή τσικουδιά

2 κ.σ. μέλι

1 ξυλάκι κανέλας

2 καρφάκια γαρύφαλλο

 

Εκτέλεση:

Βάζουμε όλα τα υλικά σε μια κατσαρόλα και τα βράζουμε σε χαμηλή φωτιά.

Ανακατεύουμε μέχρι να λιώσει το μέλι.

Αφού πάρει βράση το μίγμα συνεχίζουμε για 1-2 λεπτά το βρασμό και έπειτα αποσύρουμε την κατσαρόλα απο τη φωτιά.


Σερβίρεται ζεστό.

Φυλάσσεται σε δροσερό μέρος και ζεσταίνουμε στο μπρίκι όση ποσότητα θέλουμε να καταναλώσουμε.

Print Friendly
Share the joy
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
Κατηγορίες: ΠΟΤΑ. και ΣΥΝΤΑΓΕΣ.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *