ΚΑΜΙΚΑΖΙ

Γεννημένο την δεκαετία του 70, την χρυσή εποχή της ντίσκο. Η βασική συνταγή θέλει να αποτελείτε από 3 ίσα μέρη, βότκας, triple sec και χυμού λάιμ. Πίνετε τόσο σαν κοκτέιλ ή σε σφηνάκια. Για να θυμηθούν οι παλαιότεροι, αλλά να μάθουν και οι νεώτεροι.

 

Υλικά:
30ml Triple sec (Cointreau)
30ml βότκα
30ml χυμό λάιμ

 

Προετοιμασία:
Βάζουμε τα υλικά σε ένα σέικερ, προσθέτουμε πάγο και τα χτυπάμε καλά. Σουρώνουμε και σερβίρουμε σε ποτήρι τύπου μαρτίνι, ψηλό ή χαμηλό. Μπορούμε να γαρνίρουμε με μια φέτα από το λάιμ.

Η παραλλαγή του μπλε καμικάζι γίνετε αντικαθιστώντας το triple sec με λικέρ blue curacao και σερβίρετε μαζί με τον πάγο.

Newsletter
Κάνε εγγραφή για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα νέα, τις προτάσεις, τις συνταγές και τους διαγωνισμούς

Επιθυμώ να λαμβάνω ενημερώσεις για : (επέλεξε όσα σε ενδιαφέρουν) *

Για να είναι έγκυρη η εγγραφή σου στο ενημερωτικό email, θα πρέπει να κάνεις επιβεβαίωση του email σου, αμέσως μετά από την εγγραφή σου εδώ, στο μήνυμα που θα σταλεί στο ηλεκτρονικό σου ταχυδρομείο.
Αν δεν γίνει επιβεβαίωση, δεν θα μπορείς να λαμβάνεις ενημερωτικά email.

Μοιράσου το στα social media
Κατηγορίες: ΠΟΤΑ και ΣΥΝΤΑΓΕΣ.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *