ΒΑΣΙΚΗ ΣΥΝΤΑΓΗ ΓΙΑ VINAIGRETTE

Συνταγή που θα απογειώσει τις σαλάτες σας!

 

Υλικά:

1 σκελίδα σκόρδο ψιλοκομμένη
1 κ.σ. μουστάρδα Dijon
1/4 κ.γ. αλάτι
1/8 κ.γ. πιπέρι
1/4 φλ.τσ. ξύδι ( ή περισσότερο ανάλογα την προτίμηση σας )
1/2 φλ.τσ. ελαιόλαδο

 

 

Εκτέλεση:

Βάζουμε τα υλικά στον επεξεργαστή τροφίμων και επεξεργαζόμαστε μέχρι να ομογενοποιηθούν.

Δοκιμάζουμε και προσθέτουμε αλάτι ή πιπέρι αν χρειάζεται ή αν θέλουμε μεγαλύτερη οξύτητα προσθέτουμε λίγο ακόμη ξύδι.

Μπορούμε να τη διατηρήσουμε στο ψυγείο μέχρι και 2 εβδομάδες. Πριν την χρησιμοποιήσουμε θα πρέπει να την αφήσουμε να έρθει σε θερμοκρασία δωματίου και να την ανακινήσουμε καλά!

Newsletter
Κάνε εγγραφή για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα νέα, τις προτάσεις, τις συνταγές και τους διαγωνισμούς

Επιθυμώ να λαμβάνω ενημερώσεις για : (επέλεξε όσα σε ενδιαφέρουν) *

Για να είναι έγκυρη η εγγραφή σου στο ενημερωτικό email, θα πρέπει να κάνεις επιβεβαίωση του email σου, αμέσως μετά από την εγγραφή σου εδώ, στο μήνυμα που θα σταλεί στο ηλεκτρονικό σου ταχυδρομείο.
Αν δεν γίνει επιβεβαίωση, δεν θα μπορείς να λαμβάνεις ενημερωτικά email.

Μοιράσου το στα social media
Κατηγορίες: ΣΑΛΤΣΕΣ και ΣΥΝΤΑΓΕΣ.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *