ΚΡΥΑ ΣΟΥΠΑ ΜΕ ΑΓΓΟΥΡΙ ΚΑΙ ΑΝΗΘΟ

Υλικά:

4 φλ.τσ. νερό

2 φλ.τσ. αγγούρι, καθαρισμένο και κομμένο σε μικρά κομμάτια

1 φλ.τσ. σέλερι, καθαρισμένο και κομμένο σε φετούλες

1/2 φλ.τσ. αβοκάντο, λιωμένο

1 κ.γ. σκόρδο, ψιλοκομμένο

2 κ.σ. λάδι

2 κ.σ. χυμό από πορτοκάλι

2 κ.γ. άνηθο, ψιλοκομμένο

2 κ.σ. κρεμμύδι, ψιλοκομμένο

1 κ.γ. αλάτι

1/4 κ.γ. πιπέρι καγιέν ( προαιρετικά )

 

Εκτέλεση:

Βάζουμε όλα τα υλικά στον επεξεργαστή τροφίμων και επεξεργαζόμαστε μέχρι να πολτοποιηθούν τα υλικά και να ομογενοποιηθεί το μίγμα.

Βάζουμε το μίγμα στο ψυγείο να κρυώσει και έπειτα σερβίρουμε.

Tip: Μπορούμε αν θέλουμε αντί για άνηθο να βάλουμε το δικό μας αγαπημένο μυρωδικό!!!

Newsletter
Κάνε εγγραφή για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα νέα, τις προτάσεις, τις συνταγές και τους διαγωνισμούς

Επιθυμώ να λαμβάνω ενημερώσεις για : (επέλεξε όσα σε ενδιαφέρουν) *

Για να είναι έγκυρη η εγγραφή σου στο ενημερωτικό email, θα πρέπει να κάνεις επιβεβαίωση του email σου, αμέσως μετά από την εγγραφή σου εδώ, στο μήνυμα που θα σταλεί στο ηλεκτρονικό σου ταχυδρομείο.
Αν δεν γίνει επιβεβαίωση, δεν θα μπορείς να λαμβάνεις ενημερωτικά email.

Μοιράσου το στα social media
Κατηγορίες: ΣΟΥΠΕΣ και ΣΥΝΤΑΓΕΣ.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *