ΒΑΡΟΥΛΚΟ SEASIDE ΣΤΟ ΜΙΚΡΟΛΙΜΑΝΟ

H θαλασσινή κουζίνα του Λευτέρη Λαζάρου σε νέες εμπνευσμένες γευστικές δημιουργίες που μπορείτε να απολαύσετε all day πάνω στη θάλασσα!

 

Βαρούλκο Seaside - Lefteris Lazarou

 

Το Βαρούλκο Seaside βρίσκεται πλέον στην πανέμορφη μαρίνα του Μικρολίμανου σε έναν κομψό χώρο δίπλα στη θάλασσα. Ο Λευτέρης Λαζάρου συνδυάζοντας την αγάπη του για το ψάρι και τα θαλασσινά και τη φιλοσοφία του για διαρκή ανανέωση δημιουργεί πιάτα που μας ταξιδεύουν . Το Βαρούλκο λειτουργεί πλέον μεσημέρι και βράδυ, φέρνοντας μια νέα πρόταση, ως το πιο value for money βραβευμένο εστιατόριο σύγχρονης ελληνικής κουζίνας.

Λευτέρης Λαζάρου

Για το μεσημεριανό σας γεύμα απολαμβάνοντας τη θαλασσινή θέα, ο Λευτέρης Λαζάρου προτείνει πιάτα όπως ροφομακαρονάδα, ψητή σουπιά με λάδι κύμινου και κρέμα φάβας και μεζέδες, όπως ταραμοσαλάτα και ρεγγοσαλάτα με χαρουποπαξίμαδα ή ντακάκια θαλασσινών που συνοδεύονται ιδανικά με πολλές ελληνικές ετικέτες (από 20 ευρώ η φιάλη) και προτάσεις κρασιών σε ποτήρι.

Το απόγευμα μπορείτε να επιλέξετε ένα aperitif ή ένα ελληνικό απόσταγμα και να το συνδυάσετε με ένα ελαφρύ γεύμα εκλεπτυσμένων θαλασσινών γεύσεων .. με «κάδρο» τα πιο όμορφα χρώματα του δειλινού πάνω στη θάλασσα.

Βαρούλκο Seaside

Σας προτείνουμε βέβαια να απολαύσετε και ένα δείπνο στη μαγευτική ατμόσφαιρα επάνω στο ξύλινο ντεκ, δοκιμάζοντας δημιουργικές γεύσεις όπως ριζότο σουπιά με το μελάνι της, καρπάτσιο λαβράκι με έξτρα παρθένο ελαιόλαδο, κριθαράκι με γαρίδες και λημνιό κρασί, ψητό καλαμάρι ή φέτα ψάρι με ριζότο και μανιτάρια.

Κύβος λεμονιού

Και φυσικά, όποια εμπειρία και αν επιλέξετε, μην παραλείψετε να κλείσετε το γεύμα σας με ένα από τα εξαιρετικά επιδόρπια όπως τον κύβο λεμονιού με σορμπέ και ζαχαρωμένα τριαντάφυλλα.

 

Ακτή Κουμουνδούρου 52,

Μικρολίμανο, Πειραιάς

Τηλ.: 210 5228400

www.varoulko.gr

 

Βαρούλκο Seaside Carpaccio Lavraki

 

Μοιράσου το στα social media
Κατηγορίες: ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *