ΤΟ MOJITO ΕΓΙΝΕ ΠΑΓΩΤΟ!!!

Υλικά για περίπου 16 μικρά ξυλάκια:

2 φλ.τσ. γάλα καρύδας

2 κ.σ. μέλι

100 ml. ρούμι

4 κ.σ. χοντροκομμένο δυόσμο

1 φλ.τσ. χυμό από lime

1 φλ.τσ. ανθρακούχο νερό

 

Εκτέλεση:

Σε ένα μπολ ανακατεύουμε το γάλα καρύδας, το μισό μέλι, το μισό ρούμι και το μισό δυόσμο. Βάζουμε το μπολ στο ψυγείο.

Σε ένα δεύτερο μπολ ανακατεύουμε το χυμό του lime με το υπόλοιπο μέλι, το υπόλοιπο ρούμι και τον υπόλοιπο δυόσμο. Τέλος προσθέτουμε το νερό.

Βγάζουμε το πρώτο μίγμα από το ψυγείο και το ανακατεύουμε ελαφρά με το δεύτερο.

Γεμίζουμε με το μίγμα τις ειδικές θηκούλες για παγωτό ξυλάκι και τις βάζουμε στην κατάψυξη για 1-2 ώρες. Σταθεροποιούμε το ξυλάκι σε κάθε θηκούλα και συνεχίζουμε να καταψύχουμε μέχρι να σταθεροποιηθεί το παγωτό.

Tip: Μπορούμε να φτιάξουμε το παγωτό σε ενα μεγάλο μπολ αν δεν έχουμε τις ειδικές θηκούλες!

 

Σχετικά άρθρα