ΤΟ ΜΥΣΤΙΚΟ ΓΙΑ ΓΛΥΚΑ ΡΟΦΗΜΑΤΑ

Φτιάξατε τον καφέ, το κακάο, το τσάι, την λεμονάδα σας και ετοιμάζεστε να προσθέσετε ζάχαρη πριν το απολαύσετε;
Αφήστε την ζάχαρη στην άκρη και αντικαταστήστε την με ένα σπιτικό σιρόπι ζάχαρης που θα ετοιμάσετε σε 5 λεπτά και θα έχει πολύ καλύτερα αποτελέσματα στην γεύση.


Σε ένα κατσαρολάκι ή μπρίκι προσθέστε ένα φλιτζάνι του τσαγιού νερό και ένα ζάχαρη και βάλτε το σε μέτρια φωτιά, ανακατεύοντας κατά διαστήματα μέχρι να διαλυθεί εντελώς η ζάχαρη για 4 με 5 λεπτά. Αφήστε το να κρυώσει και στην συνέχεια χρησιμοποιήστε το στα ροφήματα σας σε αντιστοιχία μιάμιση κουταλιάς σιρόπι για κάθε κουταλιά απλής ζάχαρης που θα βάζατε.

Το σιρόπι μπορείτε να το διατηρήσετε στο ψυγείο μέχρι και δυο εβδομάδες περίπου.

 

Share the joy
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
Κατηγορίες: ΜΙΚΡΑ ΜΥΣΤΙΚΑ.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *