Υλικά:
4 αυγά
4 ντομάτες ώριμες, ξεφλουδισμένες και χωρίς τα σπόρια τους, ψιλοκομμένες
1/2 πιπεριά πράσινη ψιλοκομμένη
1 σκελίδα σκόρδο ψιλοκομμένη
100 γρ. φέτα θρυμματισμένη
αλάτι κατά βούληση
πιπέρι κατά βούληση
1/3 φλ.τσ. λάδι
Εκτέλεση:
Βάζουμε το λάδι, τις ντομάτες, τις πιπεριές, το σκόρδο, αλάτι και πιπέρι σε ένα μεγάλο τηγάνι.
Αφήνουμε τα υλικά να πάρουν βράση σε μέτρια φωτιά μέχρι να πιει η σάλτσα τα υγρά της, περίπου 10 λεπτά. Φροντίζουμε να ανακατεύουμε συνεχώς για να μην κολλήσουν τα υλικά.
Μόλις η σάλτσα πιει τα υγρά της προσθέτουμε τη φέτα και ανακατεύουμε.
Προσθέτουμε τα αυγά που έχουμε ήδη χτυπήσει και ανακατεύουμε μέχρι να ψηθούν και να πήξουν.