ΣΟΚΟΛΑΤΕΝΙΑ ΕΠΙΚΑΛΥΨΗ

Μια συνταγή για τούρτες, για κέικ, για muffins και οτι άλλο βάλει ο νους σας!

 

Υλικά:

3 κ.σ. βούτυρο ή μαργαρίνη σε θερμοκρασία δωματίου

3 κ.σ. κακάο (χωρίς ζάχαρη)

2-3 κ.σ. κρέμα γάλακτος

1 βανίλια

1 φλ.τσ. ζάχαρη άχνη

1 κ.σ. μέλι

 

Εκτέλεση:

Βάζουμε στον κάδο του μίξερ το βούτυρο, το κακάο, το μέλι,τη βανίλια και τη ζάχαρη.

Χτυπάμε τα υλικά σε χαμηλή ταχύτητα μέχρι να ανακατευτούν καλά και να προκύψει μια σκουρόχρωμη πάστα.

Προσθέτουμε την κρέμα γάλακτος τμηματικά (μια κουταλιά τη φορά) και ανακατεύουμε σε χαμηλή ταχύτητα μέχρι να γίνει ένα παχύ γλάσο. Ίσως χρειαστούμε μόνο τις 2 κ.σ. κρέμα γάλακτος.

 

 

 

 

Newsletter
Κάνε εγγραφή για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα νέα, τις προτάσεις, τις συνταγές και τους διαγωνισμούς

Επιθυμώ να λαμβάνω ενημερώσεις για : (επέλεξε όσα σε ενδιαφέρουν) *

Για να είναι έγκυρη η εγγραφή σου στο ενημερωτικό email, θα πρέπει να κάνεις επιβεβαίωση του email σου, αμέσως μετά από την εγγραφή σου εδώ, στο μήνυμα που θα σταλεί στο ηλεκτρονικό σου ταχυδρομείο.
Αν δεν γίνει επιβεβαίωση, δεν θα μπορείς να λαμβάνεις ενημερωτικά email.

Μοιράσου το στα social media
Κατηγορίες: ΓΛΥΚΑ και ΣΥΝΤΑΓΕΣ.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *