ΤΥΡΟΚΑΥΤΕΡΗ

Υλικά:

200 γρ.  τυρί φέτα σε κομμάτια

1 σκελίδα σκόρδο ψιλοκομμμένη

1 μικρή καυτερή πιπεριά

1/2 κόκκινη πιπεριά

1 κ.σ. τριμμένη φρυγανιά

1 κ.σ. γιαούρτι στραγγιστό

1 κ.σ. ξύδι

3 κ.σ. λάδι

1/4 κ.γ. μπούκοβο

1/4 κ.γ. πιπέρι

 

Εκτέλεση:

Βάζουμε στον επεξεργαστή τροφίμων το σκόρδο με τις πιπεριές και τη φρυγανιά. Επεξεργαζόμαστε μέχρι να ενωθούν τα υλικά.

Προσθέτουμε τα υπόλοιπα υλικά και επεξεργαζόμαστε μέχρι να γίνουν αλοιφή.

Βάζουμε το μίγμα σε ένα μπόλ και το σκεπάζουμε. Ιδανικά το βάζουμε στο ψυγείο για 2 περίπου ώρες πριν σερβίρουμε.

Newsletter
Κάνε εγγραφή για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα νέα, τις προτάσεις, τις συνταγές και τους διαγωνισμούς

Επιθυμώ να λαμβάνω ενημερώσεις για : (επέλεξε όσα σε ενδιαφέρουν) *

Για να είναι έγκυρη η εγγραφή σου στο ενημερωτικό email, θα πρέπει να κάνεις επιβεβαίωση του email σου, αμέσως μετά από την εγγραφή σου εδώ, στο μήνυμα που θα σταλεί στο ηλεκτρονικό σου ταχυδρομείο.
Αν δεν γίνει επιβεβαίωση, δεν θα μπορείς να λαμβάνεις ενημερωτικά email.

Μοιράσου το στα social media
Κατηγορίες: ΟΡΕΚΤΙΚΑ, ΣΑΛΤΣΕΣ και ΣΥΝΤΑΓΕΣ.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *