ΣΠΙΤΙΚΟ FROZEN YOGURT ΦΡΑΟΥΛΑ

Μια συνταγή για σπιτικό παγωμένο γιαούρτι με γεύση φράουλα.

 


 

Υλικά:

450 γρ. φράουλες, πλυμένες και κομμένες σε λεπτές φέτες

2/3 φλ.τσ. ζάχαρη

1 φλ.τσ. γιαούρτι

1 κ.γ. χυμό λεμονιού

 


 

Εκτέλεση:

Βάζουμε τις φράουλες και τη ζάχαρη σε ένα μπολ.

Ανακατεύουμε μέχρι να διαλυθεί η ζάχαρη, καλύπτουμε το μπολ με μεμβράνη και αφήνουμε τις φράουλες να μαριναριστούν για περίπου 1 ώρα.

Βάζουμε το μίγμα από φράουλες και ζάχαρη στον επεξεργαστή τροφίμων, προσθέτουμε και τα υπόλοιπα υλικά και επεξεργαζόμαστε μέχρι να έχουμε ένα μίγμα με λεία υφή.

Βάζουμε το μίγμα σε μπολ και στην κατάψυξη για τουλάχιστον 4 ώρες μέχρι να σφίξει.

 

 

Newsletter
Κάνε εγγραφή για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα νέα, τις προτάσεις, τις συνταγές και τους διαγωνισμούς

Επιθυμώ να λαμβάνω ενημερώσεις για : (επέλεξε όσα σε ενδιαφέρουν) *

Για να είναι έγκυρη η εγγραφή σου στο ενημερωτικό email, θα πρέπει να κάνεις επιβεβαίωση του email σου, αμέσως μετά από την εγγραφή σου εδώ, στο μήνυμα που θα σταλεί στο ηλεκτρονικό σου ταχυδρομείο.
Αν δεν γίνει επιβεβαίωση, δεν θα μπορείς να λαμβάνεις ενημερωτικά email.

Μοιράσου το στα social media
Κατηγορίες: ΓΛΥΚΑ και ΣΥΝΤΑΓΕΣ.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *