ΖΥΜΑΡΙΚΑ ΜΕ ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ, ΠΕΣΤΟ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ ΚΑΙ ΛΙΑΣΤΗ ΝΤΟΜΑΤΑ

Υλικά:

2 κ.σ. λάδι

4 φιλέτα κοτόπουλου κομμένα σε μικρά κομμάτια

αλάτι και πιπέρι

500 γρ, ζυμαρικά της αρεσκείας σας ( πένες, βίδες, φιογκάκια )

1 φλ.τσ. πέστο βασιλικού

1/2 φλ.τσ. λιαστές ντομάτες ψιλοκομμένες

 

 

Εκτέλεση:

Βάζουμε το λάδι να κάψει σε ένα τηγάνι. Αλατοπιπερώνουμε τα κομμάτια κοτόπουλου καλά και από τις δυο πλευρές και τα βάζουμε στο λάδι να σοταριστούν καλά και από τις δυο πλευρές μέχρι να ασπρίσουν και να μαγειρευτούν.

Στο μεταξύ βράζουμε τα ζυμαρικά σύμφωνα με τις οδηγίες συσκευασίας και τα στραγγίζουμε. Βάζουμε τα ζυμαρικά σε ένα μεγάλο μπολ σερβιρίσματος και προσθέτουμε και τα υπόλοιπα υλικά. Ανακατεύουμε καλά, προσθέτουμε αλάτι και πιπέρι αν χρειάζεται και σερβίρουμε.

Η συνταγή για το πέστο βασιλικού εδώ.

Σχετικά άρθρα