ΨΗΤΗ ΦΕΤΑ ΜΕ ΣΑΛΤΣΑ ΚΑΙ ΜΥΡΩΔΙΚΑ

Υλικά:

250 γρ. τυρί φέτα

1 φλ.τσ. έτοιμη σάλτσα τύπου αραμπιάτα

3 σκελίδες σκόρδο ψιλοκομμένες

1/2 κ.γ. πιπέρι

1 κ.σ. φρέσκια ρίγανη ψιλοκομμένη

1 κ.σ. φρέσκο βασιλικό ψιλοκομμένο

1 κ.σ. μαϊντανό ψιλοκομμένο

 

 

Εκτέλεση:

Προθερμαίνουμε το φούρνο στους 200 βαθμούς.

Τοποθετούμε το κομμάτι της φέτας σε ένα ταψάκι.

Στο μεταξύ ανακατεύουμε τη σάλτσα με το σκόρδο.

Περιχύνουμε τη φέτα με τη σάλτσα και πασπαλίζουμε με το πιπέρι.

Ψήνουμε στο φούρνο για περίπου 20 λεπτά. Βγάζουμε το ταψί απο το φούρνο και πασπαλίζουμε με τα μυρωδικά.

Newsletter
Κάνε εγγραφή για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα νέα, τις προτάσεις, τις συνταγές και τους διαγωνισμούς

Επιθυμώ να λαμβάνω ενημερώσεις για : (επέλεξε όσα σε ενδιαφέρουν) *

Για να είναι έγκυρη η εγγραφή σου στο ενημερωτικό email, θα πρέπει να κάνεις επιβεβαίωση του email σου, αμέσως μετά από την εγγραφή σου εδώ, στο μήνυμα που θα σταλεί στο ηλεκτρονικό σου ταχυδρομείο.
Αν δεν γίνει επιβεβαίωση, δεν θα μπορείς να λαμβάνεις ενημερωτικά email.

Μοιράσου το στα social media
Κατηγορίες: ΟΡΕΚΤΙΚΑ και ΣΥΝΤΑΓΕΣ.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *