ΣΠΙΤΙΚΟ ΠΑΓΩΤΟ ΚΑΡΥΔΑ ΜΕ ΚΟΜΜΑΤΙΑ ΣΟΚΟΛΑΤΑΣ

Συνταγή για σπιτικό παγωτό καρύδας με σταγόνες σοκολάτας.

 


 

Υλικά:

390 ml. γάλα καρύδας που έχουμε αφήσει από το προηγούμενο βράδυ στο ψυγείο

1/2 φλ.τσ. ζάχαρη

1 κ.γ. εκχύλισμα βανίλιας

1/2 φλ.τσ. σταγόνες σοκολάτας ή ψιλοκομμένη σοκολάτα

1/2 φλ.τσ. τριμμένη καρύδα

 


 

Εκτέλεση:

Βάζουμε το γάλα, τη ζάχαρη και τη βανίλια στο μίξερ και αναμιγνύουμε για 1 λεπτό περίπου.

Τοποθετούμε το μίγμα σε μια φόρμα και το βάζουμε στην κατάψυξη για τουλάχιστον 8 ώρες.

Ανα μια ώρα ανακατεύουμε ελαφρά ώστε να μην κρυσταλλώσει το μίγμα. Μόλις αρχίσει και πήζει το μίγμα προσθέτουμε τις σταγόνες σοκολάτας και την καρύδα και ανακατεύουμε ώστε να πάνε σε όλο το μίγμα.

Αν υπάρχει παγωτό-μηχανή λειτουργούμε αναλόγως των οδηγιών της.

 

Newsletter
Κάνε εγγραφή για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα νέα, τις προτάσεις, τις συνταγές και τους διαγωνισμούς

Επιθυμώ να λαμβάνω ενημερώσεις για : (επέλεξε όσα σε ενδιαφέρουν) *

Για να είναι έγκυρη η εγγραφή σου στο ενημερωτικό email, θα πρέπει να κάνεις επιβεβαίωση του email σου, αμέσως μετά από την εγγραφή σου εδώ, στο μήνυμα που θα σταλεί στο ηλεκτρονικό σου ταχυδρομείο.
Αν δεν γίνει επιβεβαίωση, δεν θα μπορείς να λαμβάνεις ενημερωτικά email.

Μοιράσου το στα social media
Κατηγορίες: ΓΛΥΚΑ και ΣΥΝΤΑΓΕΣ.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *