ΕΥΚΟΛΑ,ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΜΙΝΙ ΠΙΤΣΑΚΙΑ

Υλικά:

1 μέτριο κολοκύθι, κομμένο σε λεπτές στρογγυλές φέτες μισού εκατοστού

λάδι για να αλείψουμε τις φέτες του κολοκυθιού

2 κ.σ. κέτσαπ ή σάλτσα μαρινάρα

1/4 φλ.τσ. τριμμένη μοτσαρέλα

 

Εκτέλεση:

Προθερμαίνουμε το φούρνο σε δυνατή θερμοκρασία.

Αλείφουμε με λάδι τις φέτες του κολοκυθιού και από τις 2 πλευρές.

Ψήνουμε τις φέτες του κολοκυθιού στη σχάρα του φούρνου, για 2 λεπτά από κάθε πλευρά.

Καλύπτουμε κάθε φέτα με σάλτσα και τυρί και συνεχίζουμε το ψήσιμο για ακόμα 2 λεπτά.

 

Σχετικά άρθρα