ΚΡΥΑ ΣΟΥΠΑ ΜΕ ΑΓΓΟΥΡΙ ΚΑΙ ΑΝΗΘΟ

Υλικά:

4 φλ.τσ. νερό

2 φλ.τσ. αγγούρι, καθαρισμένο και κομμένο σε μικρά κομμάτια

1 φλ.τσ. σέλερι, καθαρισμένο και κομμένο σε φετούλες

1/2 φλ.τσ. αβοκάντο, λιωμένο

1 κ.γ. σκόρδο, ψιλοκομμένο

2 κ.σ. λάδι

2 κ.σ. χυμό από πορτοκάλι

2 κ.γ. άνηθο, ψιλοκομμένο

2 κ.σ. κρεμμύδι, ψιλοκομμένο

1 κ.γ. αλάτι

1/4 κ.γ. πιπέρι καγιέν ( προαιρετικά )

 

Εκτέλεση:

Βάζουμε όλα τα υλικά στον επεξεργαστή τροφίμων και επεξεργαζόμαστε μέχρι να πολτοποιηθούν τα υλικά και να ομογενοποιηθεί το μίγμα.

Βάζουμε το μίγμα στο ψυγείο να κρυώσει και έπειτα σερβίρουμε.

Tip: Μπορούμε αν θέλουμε αντί για άνηθο να βάλουμε το δικό μας αγαπημένο μυρωδικό!!!

Σχετικά άρθρα