ΓΡΑΝΙΤΑ ΚΑΡΠΟΥΖΙ

Εύκολη και γρήγορη συνταγή για σπιτική γρανίτα καρπούζι ..

 


 

Υλικά:

8 φλ.τσ. καρπούζι που έχουμε κόψει σε κομμάτια, χωρίς κουκούτσια

1/3 φλ.τσ. χυμό από λεμόνι

1 κ.σ. σιρόπι σφενδάμου

1/2 κ.γ. αλάτι

 


 

Εκτέλεση:

Βάζουμε όλα τα υλικά στον επεξεργαστή τροφίμων και επεξεργαζόμαστε μέχρι να έχουμε ένα λείο μίγμα.

Μεταφέρουμε το μίγμα σε ένα μπολ και το βάζουμε στην κατάψυξη μέχρι να παγώσει.

Tip: Ανα μια ώρα περίπου ανακατεύουμε το μίγμα ώστε να μην κρυσταλλώσει!

 

Newsletter
Κάνε εγγραφή για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα νέα, τις προτάσεις, τις συνταγές και τους διαγωνισμούς

Επιθυμώ να λαμβάνω ενημερώσεις για : (επέλεξε όσα σε ενδιαφέρουν) *

Για να είναι έγκυρη η εγγραφή σου στο ενημερωτικό email, θα πρέπει να κάνεις επιβεβαίωση του email σου, αμέσως μετά από την εγγραφή σου εδώ, στο μήνυμα που θα σταλεί στο ηλεκτρονικό σου ταχυδρομείο.
Αν δεν γίνει επιβεβαίωση, δεν θα μπορείς να λαμβάνεις ενημερωτικά email.

Μοιράσου το στα social media
Κατηγορίες: ΓΛΥΚΑ και ΣΥΝΤΑΓΕΣ.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *