ΤΟ MOJITO ΕΓΙΝΕ ΠΑΓΩΤΟ!!!

Υλικά για περίπου 16 μικρά ξυλάκια:

2 φλ.τσ. γάλα καρύδας

2 κ.σ. μέλι

100 ml. ρούμι

4 κ.σ. χοντροκομμένο δυόσμο

1 φλ.τσ. χυμό από lime

1 φλ.τσ. ανθρακούχο νερό

 

Εκτέλεση:

Σε ένα μπολ ανακατεύουμε το γάλα καρύδας, το μισό μέλι, το μισό ρούμι και το μισό δυόσμο. Βάζουμε το μπολ στο ψυγείο.

Σε ένα δεύτερο μπολ ανακατεύουμε το χυμό του lime με το υπόλοιπο μέλι, το υπόλοιπο ρούμι και τον υπόλοιπο δυόσμο. Τέλος προσθέτουμε το νερό.

Βγάζουμε το πρώτο μίγμα από το ψυγείο και το ανακατεύουμε ελαφρά με το δεύτερο.

Γεμίζουμε με το μίγμα τις ειδικές θηκούλες για παγωτό ξυλάκι και τις βάζουμε στην κατάψυξη για 1-2 ώρες. Σταθεροποιούμε το ξυλάκι σε κάθε θηκούλα και συνεχίζουμε να καταψύχουμε μέχρι να σταθεροποιηθεί το παγωτό.

Tip: Μπορούμε να φτιάξουμε το παγωτό σε ενα μεγάλο μπολ αν δεν έχουμε τις ειδικές θηκούλες!

 

Newsletter
Κάνε εγγραφή για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα νέα, τις προτάσεις, τις συνταγές και τους διαγωνισμούς

Επιθυμώ να λαμβάνω ενημερώσεις για : (επέλεξε όσα σε ενδιαφέρουν) *

Για να είναι έγκυρη η εγγραφή σου στο ενημερωτικό email, θα πρέπει να κάνεις επιβεβαίωση του email σου, αμέσως μετά από την εγγραφή σου εδώ, στο μήνυμα που θα σταλεί στο ηλεκτρονικό σου ταχυδρομείο.
Αν δεν γίνει επιβεβαίωση, δεν θα μπορείς να λαμβάνεις ενημερωτικά email.

Μοιράσου το στα social media
Κατηγορίες: ΓΛΥΚΑ και ΣΥΝΤΑΓΕΣ.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *