ΠΑΤΑΤΕΣ ΠΕΝΤΑΡΑΤΕΣ ΑΠΟ ΤΗ ΝΑΞΟ

Εύκολη, γρήγορη και νόστιμη συνταγή από το νησί της Νάξου. Συνταγή από το 9ο φεστιβάλ κυκλαδικής γαστρονομίας “Νικόλαος Τσελεμεντές”, Σίφνος 2015.

 

Υλικά:

1/2 κιλό πατάτες μικρές

1/2 κιλό κρεμμύδια

αλάτι και πιπέρι κατά βούληση

λάδι για το τηγάνισμα

 

Εκτέλεση:

Πλένουμε τις πατάτες χωρίς να τις ξεφλουδίσουμε, τις κόβουμε ροδέλες και τις ρίχνουμε στο καυτό λάδι.

Καθαρίζουμε τα κρεμμύδια και τα κόβουμε σε ροδέλες. Ρίχνουμε τα κρεμμύδια στο τηγάνι μαζί με τις πατάτες αφού αυτές έχουν τηγανιστεί λίγο.

Προσθέτουμε αλάτι και πιπέρι και ανακατεύουμε ώστε να αναμιχθούν καλά τα υλικά και να τηγανιστούν.

 

  Δες εδώ όλες τις γεύσεις από Ελλάδα.

Newsletter
Κάνε εγγραφή για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα νέα, τις προτάσεις, τις συνταγές και τους διαγωνισμούς

Επιθυμώ να λαμβάνω ενημερώσεις για : (επέλεξε όσα σε ενδιαφέρουν) *

Για να είναι έγκυρη η εγγραφή σου στο ενημερωτικό email, θα πρέπει να κάνεις επιβεβαίωση του email σου, αμέσως μετά από την εγγραφή σου εδώ, στο μήνυμα που θα σταλεί στο ηλεκτρονικό σου ταχυδρομείο.
Αν δεν γίνει επιβεβαίωση, δεν θα μπορείς να λαμβάνεις ενημερωτικά email.

Μοιράσου το στα social media
Κατηγορίες: ΟΡΕΚΤΙΚΑ και ΣΥΝΤΑΓΕΣ.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *