ΓΙΑ ΝΑ ΜΟΣΧΟΒΛΗΣΕΙ Η ΚΟΥΖΙΝΑ MARATHO

μαραθος

 

Η ιδέα μας φάνηκε ενδιαφέρουσα, φρέσκια και έτσι το αποφασίσαμε! Μαγειρέψαμε παρέα με το marathos.gr

Ας μάθουμε όμως λίγο καλύτερα τι είναι το marathos.gr. Πρόκειται για μια νέα online εταιρία που σκοπός της είναι να μας λύσει το πρόβλημα του καθημερινού φαγητού και μαγειρέματος με έναν διαφορετικό τρόπο. Δεν πρόκειται για delivery αλλά για μια υπηρεσία που φροντίζει να φτάνουν στο σπίτι μας τα υλικά που χρειαζόμαστε για την παρασκευή του φαγητού μας. Η υπηρεσία δε σταματά εδώ καθώς τα υλικά έρχονται έτοιμα για να τα μαγειρέψουμε, ζυγισμένα, καθαρισμένα και αν χρειάζεται ψιλοκομμένα.

Κάθε εβδομάδα το menu του marathos.gr αλλάζει και μας παρουσιάζει 8 νέες συνταγές. Από αυτές τις συνταγές επιλέγουμε αυτή που θέλουμε και κάνουμε την παραγγελία μας ηλεκτρονικά ή τηλεφωνικώς . Η ομάδα του marathos.gr φροντίζει να συλλέξει τα υλικά, να τα προετοιμάσει και να τα πακετάρει μαζί με τη συνταγή αναλυτικά γραμμένη. Την επόμενη μέρα παραλαμβάνουμε το πακέτο μας και δημιουργούμε!

Με το marathos.gr ξεχάστε το καθημερινό πρόβλημα του «Τι θα μαγειρέψω πάλι» και αποφασίστε από την άνεση του σπιτιού σας, για το καθημερινό σας φαγητό.

Δοκιμάστε το και σίγουρα θα γίνει η αγαπημένη καθημερινή, γευστική συνήθεια σας!!!


 

Σχετικά άρθρα