Mousse πορτοκάλι με σοκολατένιο μπισκότο

Tip: Μπορείτε να γαρνίρετε με φέτες πορτοκαλιού ή με μια απαλή μαρμελάδα πορτοκάλι ή και με τριμμένη σοκολάτα.

 

Υλικά

100 γρ. Τριμμένο Μπισκότο ΓΙΩΤΗΣ

50 γρ. Κουβερτούρα Γάλακτος ΓΙΩΤΗΣ

50 γρ. Κουβερτούρα ΓΙΩΤΗΣ

50 ml (1/4 φλιτζ. τσαγιού) κρέμα γάλακτος

1 φάκελος Άνθος Αραβοσίτου με γεύση Πορτοκάλι ΓΙΩΤΗΣ

660 ml (3 ¼ φλιτζ. τσαγιού) γάλα

40 γρ. (2 κουτ. σούπας) ζάχαρη

 


 

Εκτέλεση

Ετοιμάζετε το Άνθος Αραβοσίτου Πορτοκάλι ΓΙΩΤΗΣ σύμφωνα με τις οδηγίες του φακέλου και το βάζετε στο ψυγείο να κρυώσει, αλλά όχι να πήξει.

Ζεσταίνετε την κρέμα γάλακτος, προσθέτετε τις Κουβερτούρες ΓΙΩΤΗΣ σε κομματάκια και ανακατεύετε πάνω στη φωτιά, μέχρι να λιώσουν.

Ανακατεύετε το Τριμμένο Μπισκότο ΓΙΩΤΗΣ με τη λιωμένη κουβερτούρα, το μοιράζετε σε 5 φορμάκια- τσέρκι και τα βάζετε στο ψυγείο να παγώσουν.

Ανακατεύετε την κρύα κρέμα για να αφρατέψει και με τη βοήθεια ενός κορνέ τη μοιράζετε πάνω από τη βάση μπισκότου.

Τα αφήνετε 20 λεπτά στο ψυγείο, ξεφορμάρετε και σερβίρετε.

Πηγή

 

Newsletter
Κάνε εγγραφή για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα νέα, τις προτάσεις, τις συνταγές και τους διαγωνισμούς

Επιθυμώ να λαμβάνω ενημερώσεις για : (επέλεξε όσα σε ενδιαφέρουν) *

Για να είναι έγκυρη η εγγραφή σου στο ενημερωτικό email, θα πρέπει να κάνεις επιβεβαίωση του email σου, αμέσως μετά από την εγγραφή σου εδώ, στο μήνυμα που θα σταλεί στο ηλεκτρονικό σου ταχυδρομείο.
Αν δεν γίνει επιβεβαίωση, δεν θα μπορείς να λαμβάνεις ενημερωτικά email.

Μοιράσου το στα social media
Κατηγορίες: ΓΛΥΚΑ και ΣΥΝΤΑΓΕΣ.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *