Τυρόψωμο Κέρκυρας

Υλικά


5 αυγά
150 ml γάλα
125 γρ. βούτυρο τύπου Κερκύρας
350 γρ. Φαρίνα Κόκκινη ΓΙΩΤΗΣ
350 γρ. φέτα
100 γρ. κεφαλογραβιέρα
100 γρ. κεφαλοτύρι
γρ. ελαιόλαδο


Εκτέλεση

Ανακατεύετε σε ένα µπολ τα αυγά, το γάλα, το βούτυρο λιωµένο, το ελαιόλαδο, τη φέτα και τη Φαρίνα Κόκκινη ΓΙΩΤΗΣ.

Προσθέτετε τα τυριά και ανακατεύετε καλά.

Βουτυρώνετε µια φόρµα µακρόστενη ή στρογγυλή και ψήνετε σε προθερµασµένο φούρνο στους 200°C µέχρι να ροδίσει η επιφάνεια.

Πηγή

Newsletter
Κάνε εγγραφή για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα νέα, τις προτάσεις, τις συνταγές και τους διαγωνισμούς

Επιθυμώ να λαμβάνω ενημερώσεις για : (επέλεξε όσα σε ενδιαφέρουν) *

Για να είναι έγκυρη η εγγραφή σου στο ενημερωτικό email, θα πρέπει να κάνεις επιβεβαίωση του email σου, αμέσως μετά από την εγγραφή σου εδώ, στο μήνυμα που θα σταλεί στο ηλεκτρονικό σου ταχυδρομείο.
Αν δεν γίνει επιβεβαίωση, δεν θα μπορείς να λαμβάνεις ενημερωτικά email.

Μοιράσου το στα social media
Κατηγορίες: ΟΡΕΚΤΙΚΑ και ΣΥΝΤΑΓΕΣ.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *