Burger με γεμιστό σνίτσελ κοτόπουλο και fondue με μουστάρδα

Λαχταριστό σπιτικό burger κοτόπουλο.

Υλικά

Υλικά για το σνίτσελ

2 τεμάχια στήθος κοτόπουλου
60 γραμμάρια τυρί έμενταλ
Hellmann’s Yellow μουστάρδα
Αλάτι και πιπέρι

Για το πανάρισμα

Αλεύρι
Αυγό
Φρυγανιά

Για το fondue τυριών

150 ml λευκό κρασί
2 σκελίδες σκόρδο
10 γραμμάρια κορν-φλάουερ
300 γραμμάρια τυρί έμενταλ
100 γραμμάρια τυρί τσένταρ
50 γραμμάρια blue cheese
10 γραμμάρια Hellmann’s Yellow μουστάρδα

Λοιπά υλικά burger

Τομάτα
Hellmann’s Real μαγιονέζα
κρεμμύδι
κινέζικο λάχανο
τυρί τσένταρ σε φέτες


Εκτέλεση

Για το σνίτσελ Ανοίγουμε το στήθος κοτόπουλο οριζόντια και αλείφουμε τη HELLMANN’S YELLOW μουστάρδα.

Απλώνουμε το τυρί και κλείνουμε.

Περνάμε το γεμιστό στήθος κατά σειρά από το αλεύρι, το αυγό, το οποίο έχουμε χτυπήσει και τη φρυγανιά.

Τηγανίζουμε σε ηλιέλαιο και στεγνώνουμε σε απορροφητικό χαρτί.

Για το fondue τυριών

Σε μια κατσαρόλα βάζουμε βάζουμε τις σκελίδες σκόρδου και το κρασί.

Βράζουμε για λίγο σε χαμηλή φωτιά.

Βάζουμε το Κορν φλάουρ σε λίγο νερό.


Το προσθέτουμε στην κατσαρόλα.

Όταν αρχίσει να δένει προσθέτουμε τα τυριά μέχρι να λιώσουν εντελώς και τη μουστάρδα.

Πηγή

Μοιράσου το στα social media
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
Κατηγορίες: ΚΥΡΙΩΣ ΠΙΑΤΑ και ΣΥΝΤΑΓΕΣ.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *