ΣΠΙΤΙΚΟΣ ΠΑΣΑΤΕΜΠΟΣ

Μια εύκολη και γρήγορη συνταγή για σπιτικό, νόστιμο πασατέμπο.

 


 

Υλικά:

Σπόρους από μια κολοκύθα

αλάτι

2-3 κ.σ. ελαιόλαδο

 


 

Εκτέλεση:

Καθαρίζουμε την κολοκύθα και κρατάμε τους σπόρους, τους οποίους διαχωρίζουμε από τις ίνες της κολοκύθας.

Τους πλένουμε, τους στραγγίζουμε και τους τοποθετούμε σε απορροφητικό χαρτί ώστε να στεγνώσουν καλά.


Βάζουμε τους σπόρους σε ένα μπολ και τους ανακατεύουμε με το λάδι και το αλάτι.

Στρώνουμε τους σπόρους σε ένα ταψί που έχουμε καλύψει με αντικολλητικό χαρτί και ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180 βαθμούς μέχρι να πάρουν ελαφρώς χρώμα, περίπου μισή ώρα.

 

 

 

Print Friendly, PDF & Email
Share the joy
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
Κατηγορίες: ΟΡΕΚΤΙΚΑ. και ΣΥΝΤΑΓΕΣ.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *