Τυρόψωμο Κέρκυρας

Υλικά


5 αυγά
150 ml γάλα
125 γρ. βούτυρο τύπου Κερκύρας
350 γρ. Φαρίνα Κόκκινη ΓΙΩΤΗΣ
350 γρ. φέτα
100 γρ. κεφαλογραβιέρα
100 γρ. κεφαλοτύρι
γρ. ελαιόλαδο


Εκτέλεση


Ανακατεύετε σε ένα µπολ τα αυγά, το γάλα, το βούτυρο λιωµένο, το ελαιόλαδο, τη φέτα και τη Φαρίνα Κόκκινη ΓΙΩΤΗΣ.

Προσθέτετε τα τυριά και ανακατεύετε καλά.

Βουτυρώνετε µια φόρµα µακρόστενη ή στρογγυλή και ψήνετε σε προθερµασµένο φούρνο στους 200°C µέχρι να ροδίσει η επιφάνεια.

Πηγή

Μοιράσου το στα social media
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
Κατηγορίες: ΟΡΕΚΤΙΚΑ και ΣΥΝΤΑΓΕΣ.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *